Titel

2e Prijs Young Intercoiffure Nederland 2019

28 / januari

YOUNG INTERCOIFFURE 2019|

Mijn naam is Renee Winnen. Ik ben sinds ruim 1 jaar werkzaam bij Hairforce 1 in Gennep & Boxmeer. Dit jaar heb ik van Charlene de kans gekregen om deel te nemen aan de “Young intercoiffure”. 

Ik vond het echt fantastisch! Tijdens de bootcamp weekenden heb ik heel veel mogen leren en met als klap op de vuurpijl een hele toffe foto. Een foto waar ik heel erg trots op ben en waar ik gisteren 2de prijs in ontvangst heb mogen nemen!
Alweer een Maand geleden was de eindshoot en kregen we de opdracht om mooi haar te maken wat bij jou past als haarstylist. Met mijn passie voor kleur ben ik aan de slag gegaan met dit beeld als resultaat! Een mooi kort model met opvallende kleuraccenten.

Het was een super spannende avond, ook omdat ik hoorde dat veel mensen mijn inzending erg mooi vonden. Voor mij is dit een enorme motivatie boost om door te gaan en een ontzettende eer deze prijs mee naar Gennep te mogen nemen. 

Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie hulp en felicitaties!
Speciale dank voor; de trainers van de bootcamps, fotograaf @richardmonsieurs , visagist, @miekevanderriet, @natasjakeijzer en al mijn lieve collega’s! 

Liefs Renee!

@intercoiffureofficial @hairforce1_gennep_boxmeer @charlenehaga @renee_winnen #intercoiffure #youngintercoiffure #trots@vaktijdschriftdekapper @lanzabenelux #vaktijdschriftdekapper#behindthechair @behindthechair_com #tophair @bigshot #hairforce1#gennep #boxmeer @gennepnews @maasduinencentraal #maasduinencentraal #gennepnews #centrumboxmeer@

Plaats uw commentaar