Actueel

Waarom kies je een ''krullenkapper''.

WAAROM KIES JE EEN KRULLENKAPPER?

 

Een veelvoorkomende vraag is, waarom zou je als je krullen hebt voor een krullenkapper kiezen... 

 

Sam;

Ik kies voor een krullenkapper, omdat ze mij veel beter kunnen begrijpen. Krullend haar is heel anders dan stijl haar, mijn haar heeft extra aandacht en verzorging nodig!

 

Een Global Curl specialist snapt mijn haarproblemen en help mij, mijn eigen haar te begrijpen en stylen. Krulspecialisten geven veel advies en tips over de verzorging en styling die bij mijn haar past, maar ook zeker de producten die ik fijn vind voor mijn haar. 

 

Ik kies voor een Global Curl kapsalon, omdat bij gespecialiseerde salons een herstelkuur bij zit voor mijn haar. Tijdens deze herstelkuren, wordt mijn haar ''gestript'' waarna er wordt gekeken door middel van een rektest wat mijn haar te kort komt; vocht-protëine. Sinds deze ervaring wil ik echt geen andere technieken en salon meer, waarom?? Eindelijk naar een enorm lange zoektocht van producten, kan mijn kapper in na één herstelkuur de juiste verzorging adviseren 'welke mijn haar niet slap of vettig maakt', maar juist versterkt en volume geeft. 

Mijn krullen worden altijd droog geknipt wat erg goed werkt voor mijn haar. Ik voel me sinds een paar jaar begrepen door mijn kapper. Mijn haar wordt niet meer tekort geknipt, maar soms krult het meer op. Door de juiste voeding voor mijn krullen krijg ik meer veerkracht op mijn haar, dus lijkt het korter, maar het voelt heerlijk en luchtig.

 

Dus wil jij ook de mooiste versie van jouw krullen ontdekken? Dan is de Global Curl - Krullen kapper echt iets voor jou!

Onze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om de werking van de site te kunnen garanderen, het gebruiksgemak van de site te verbeteren en om statistieken bij te kunnen houden.