Titel

Bruids arrangement

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving. Wat ontzettend leuk dat je overweegt ons ‘’jullie grote dag’’ nog mooier te laten maken!

Team Hairforce 1 weet precies welke coupe/look perfect past bij jouw wensen en uiteraard jouw droomjurk.

“I DO” TIPS EN ADVIEZEN
Hairforce 1 biedt het totaal pakket van haar tot visagie om jou en jouw familie ''wedding proof'' te maken. Om jouw bruidskapsel en visagie op jouw mooiste dag perfect tot uiting te laten komen, maken wij een afspraak voor een proefsessie. Tijdens deze proefsessie bespreken wij al jouw wensen wij nemen dan ook de tijd om samen met jou te bepalen welke visagie en coupe jouw tot de mooiste bruid zal maken.

Natuurlijk is dit afhankelijk van de jurk die je zal dragen maar ook jouw haartype, je gezichtsvorm en je persoonlijkheid. Er zijn veel mogelijkheden, draag je een sluier of heb je leuke haaraccessoires (curlies) of heb je haarverdikking nodig om jouw droomcoupe te creëen. Al deze wensen worden besproken tijdens jouw proefsessie. Heb je al ideeën of afbeeldingen en/of haar accessoires, laat alles zien en neem alles mee.

 
 

THE DAY - TROUWDAG

Op de trouwdag is het uiteraard ook mogelijk om het haar en/of make-up van familieleden/gasten te verzorgen. Wil je hier graag gebruik van maken dan kan je dit aan geven tijdens jouw advies gesprek. Wij maken op basis hiervan een planning die aansluit op jouw dagschema, zodat iedereen tijdig klaar is voor jouw mooiste dag.

Wij verzorgen ons “bruidsarrangement” zowel in de salon, als op de door jouw gewenste locatie.


 

Voor familie, vrienden & kids

 

  • Opsteken – v.a. € 24,50
  • Opsteken (+ krultang) – € 39,50
  • Opsteken kids – € 15,-
  • Model föhnen – v.a. € 21,-
  • Visagie – € 26,50
  • Epileren – € 12,50
  • Wenkbrauwen verven – € 7,50