Titel
RSS

Nieuws

Vanaf 26 juni 2021 is de mondkapjes plicht in alle kapsalons van Nederland opgeheven. Dit betekent dat wij van Hairforce 1 en al onze klanten geen mondkapje meer hoeven te dragen tijdens onze behandelingen. Vind je het toch nog prettig om er zelf een te dragen of dat wij er een dragen tijdens uw kappers bezoek mag u dit altijd aangeven bij het maken van de afspraak, dan zorgen we ervoor dat de haarstylist die jou helpt een mondmasker draagt.
Enorm veel verschil tussen verschillende kappers en kapsalon, maar wat maakt nu het verschil tussen een ''gewone'' kapper of een krullenkapper?
Mijn naam is Renee en sinds 2018 werkzaam bij Hairforce 1 als kleurspecialist. Kleur : Het is niet zomaar een papje in elkaar ‘’flansen’
08 / februari STEUN HAIRFORCE 1
Lieve allemaal, we vragen jullie steun! Alle beetjes helpen!
Wij zijn blij dat wij weer open mogen zijn en staan vanaf maandag 11 mei weer voor jullie klaar. Super leuk dat jij er weer bent! Wij werken heel graag jullie Corona Coupes bij. Wij hopen jullie allemaal z.s.m. te kunnen helpen in onze salons. Mocht Gennep vol zijn, kun je ook online boeken voor Boxmeer.
Volg jij ons Hairforce 1 youtube kanaal al? Wij zullen allerlei filmpjes gaan posten: -Hoe kun jij het beste jouw haar stylen -Welke tools heb je nodig -Welke producten voor optimaal behoud van je coupe
Vanwege deze bizarre omstandigheden zijn wij genoodzaakt in elk geval tot 6 april te sluiten. Dit naar aanleiding van de gisteren aangekondigde nieuwe maatregelen van de overheid.
YOUNG INTERCOIFFURE 2019| Mijn naam is Renee Winnen. Ik ben sinds ruim 1 jaar werkzaam bij Hairforce 1 in Gennep & Boxmeer. Dit jaar heb ik van Charlene de kans gekregen om deel te nemen aan de “Young intercoiffure”. Ik vond het echt fantastisch! Tijdens de bootcamp weekenden heb ik heel veel mogen leren en met als klap op de vuurpijl een hele toffe foto. Een foto waar ik heel erg trots op ben en waar ik gisteren 2de prijs in ontvangst heb mogen nemen!
Allereerst allemaal bedankt voor het stemmen!! Hairforce 1 is geëindigd in de top 5 van Nederland en 2e van Limburg.
NIEUW VANAF 1 JUNI.... **VIP** FOR KIDS| Vanaf nu al boekbaar bij Hairforce 1 -GENNEP. Een aparte ruimte JUST FOR KIDS..! Boek nu voor alvast jouw afspraak voor jouw kids, let op de ruimte opent echt pas vanaf 1 juni...