Titel

Onze 4 beloftes

Onze 4 beloftes

#1 Top kwaliteit

“Wat ben jij mooi geknipt! Waar heb je dat laten doen?” “Bij Hairforce 1 in Gennep!”

Dát is de beste reclame die we ons kunnen wensen en dit kunnen we alleen bereiken door het leveren van top kwaliteit! Top kwaliteit in zowel knip- en kleurtechnieken als producten.

 

Om dit te bereiken is team Hairforce 1 altijd op de hoogte van de laatste technieken in ons vakgebied door het regelmatig bezoeken van shows en cursussen. Daarnaast werken we met een A-merk als L'ANZA Healing Haircare en kunnen we met de ‘Elumen’ kleurlijn van L'ANZA creatief en persoonlijk te werk gaan door voor elke klant een gepersonaliseerde kleur te mengen. Hierbij wordt ook altijd gekeken naar wat het haar kan hebben, zodat je haar niet beschadigd raakt.

 

Nazorg voor het behoud van je nieuwe coupe is natuurlijk erg belangrijk! Daarom krijg je bij ons ook altijd een passend verzorgings- en/of stylingsproduct geadviseerd uit onze luxe L'ANZA Healing Haircare lijn.

 

 

#2 Persoonlijke aandacht & advies

“Even lekker ontspannen naar de kapper!” Wij willen dat je je in onze salon ontspannen en thuis voelt. Daarom word je bij ons begroet met een glimlach, wordt je jas aangenomen en krijg je een lekker bakje koffie, een luxe latte macchiato of op vrijdagavond een glaasje bubbels aangeboden.

 

Tijdens de behandeling – waarin je wensen en ideeën uiteraard centraal staan – krijg je altijd ons persoonlijk en eerlijk advies over wat wel en niet kan. Vaak komen we zo tot een gezamenlijk eindresultaat!

Het is overigens niet alleen advies wat we geven, een goed gesprek is natuurlijk ook allesbehalve onbelangrijk!

 

#3 Eerlijke prijs

‘Wij zuinige Hollanders’ willen graag waar voor ons geld! Hairforce 1 vraagt daarom een eerlijke en doorsnee prijs, waarbij de prijs-kwaliteitverhouding het belangrijkst is!

 

We werken met topstylisten en topproducten en daarnaast is elke behandeling ook een all-in behandeling; er gaat dan ook niemand ongestyled de deur uit! Wassen, een kneepje gel of mouse of even föhnen zit dus gewoon bij een standaard behandeling inbegrepen.

 

#4 altijd een oplossing

‘Een klacht is een kans’ vinden wij bij Hairforce 1!

 

Ben je onverhoopt toch niet helemaal tevreden over je coupe, kom dan altijd even terug zodat we een oplossing kunnen vinden. Kom je niet terug, dan krijgen we ook niet de kans om het te herstellen.

 

Bovendien is het herstellen van een fout altijd kosteloos! Daarbij moet de klacht natuurlijk wel naar alle redelijkheid zijn.