Actueel

Prijsverhoging per 1 juli 2024

Beste gewaardeerde klanten,

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, willen je graag op de hoogte brengen van een belangrijke ontwikkeling binnen onze branche die van invloed zal zijn op onze diensten en tarieven.

Recentelijk is er verheugend nieuws gekomen voor kappers in Nederland: de cao voor kappers heeft per 1 juli 2024 een loonverhoging van 12% aangekondigd. Dit is een welverdiende erkenning van het harde werk en toewijding van kappers overal in het land.

Hoewel we blij zijn met deze positieve verandering, brengt dit ook enkele aanpassingen met zich mee voor onze salon. Om ons personeel te ondersteunen en de kwaliteit van onze diensten te handhaven, zijn we genoodzaakt om onze prijzen (per 1 juli 2024) aan te passen.

We begrijpen dat prijsstijgingen nooit leuk zijn, maar we hopen dat jullie begrip hebben voor deze noodzakelijke stap. Ons doel blijft om jullie de beste service en ervaring te bieden en deze aanpassing stelt ons in staat om dit te blijven garanderen.

Tot 1 juli 2024 zullen jullie terecht kunnen voor de huidige prijzen in onze salon. 

Nogmaals bedankt voor jullie begrip en tot snel in onze salon.

 

Charlene - Renee - Anouk - Jenny - Sam - Lisa - Janne - Sem 

Onze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om de werking van de site te kunnen garanderen, het gebruiksgemak van de site te verbeteren en om statistieken bij te kunnen houden.