Opgegroeid in een echte kappersfamilie, waarbij zowel vader, moeder, 3 zussen en tante in het kappersvak werkzaam zijn. Charlene Haga wist zelf al op jonge leeftijd dat ook zij het vak in wilde en na verschillende werkplekken startte ze in 2010 op 22-jarige leeftijd haar eigen salon ‘Hairforce 1’ en sindsdien altijd op zoek naar vooruitgang, ontwikkeling en nieuwe uitdagingen!

In iets meer dan 10 jaar tijd is Hairforce 1 in Gennep van locatie veranderd en compleet gerestyled. Daarnaast ook steeds meer nadruk en initiatieven op het gebied van duurzaamheid.

Naast Hairforce 1 is Charlene ook eigenaresse van Global Curl. Het Global Curl concept is zelf ontwikkeld door Charlene en inmiddels zijn er al bijna 400 salons in de Benelux die door Charlene zijn opgeleid.

Daarnaast is Charlene ook nog freelance werkzaam voor kappersmerk L’Anza, waar ze cursussen geeft en demonstraties tijdens shows geeft.

Inmiddels alom bekend “in het kapperswereldje” en druk bezig op verschillende vlakken, maar nog altijd ook gewoon de hairstylist van de eerste, trouwe klanten van Hairforce 1. Dit kenmerkt Charlene; altijd ondernemend en op zoek naar uitdaging, maar nooit vergeten waar het allemaal om draait en dat zijn tevreden werknemers en een blije klant!

Onze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om de werking van de site te kunnen garanderen, het gebruiksgemak van de site te verbeteren en om statistieken bij te kunnen houden.